05- Bosschenhoofd (3), Noord Brabant, 28-06-2007

Namens de eigenaar van het veld:
Het is NIET toegestaan het veld te betreden!

Verslag van Peter Vanlaerhoven

Vanmiddag (28-06-07) belde Robbert van den Broeke me andermaal, met een bijzonder vervolg in hetzelfde perceel als vorige cirkels in Bosschenhoofd. Hij vertelt me dat ie afgelopen nacht weer een bijzondere ervaring heeft gehad, samen met zijn moeder en een kennis, welke dus getuige waren van heel het voorval. Robbert zag op een gegeven moment een flitsend licht, ter grootte van een tennisbal, op zich af komen terwijl hij net buiten de eerste cirkel stond. Deze lichtbal begon rondjes te draaien boven zijn hoofd, alsof het leek dat er een schijf van licht was. Het licht verdween op een ander plek, in het veld, zo'n 60 meter verderop.

Uiteraard ging het gezelschap kijken waar de bal in het gewas ging en zagen dat er een nieuwe eivormige cirkel was ontstaan. Na de verbazing te zijn bij gekomen, bleek er in het midden van de cirkel een hoopje witte substantie te liggen. Robbert heeft al een eerdere ervaring gehad met een lichtbol en witte substantie, op zijn balkon. Blijkbaar ligt er een link tussen een lichtbal en de witte poederachtige substantie.

Deze morgen zijn ze terug gekeerd naar dit perceel en wat bleek; in de eerst ontstane cirkel (in de grote), lag in het centrum k een hoopje van dezelfde soort witte substantie. De familie van de Broeke neemt een flinke portie mee naar huis en zijn van plan om dit te laten onderzoeken op de scheikundige inhoud hiervan. Hierover houden we nog contact.

Als ik een kwartiertje na het telefoontje ook ter plekke arriveer, tref ik daar ook Robbert met zijn vader. We betreden de nieuwe cirkel met de substantie en de vorige, ook met de witte materie. We schrapen het laatste bij elkaar, en spreken af dat we elkaar op de hoogte te houden over eventuele onderzoeksresultaten.

Even later onderzoek ik de nieuwste cirkel. Ook hier ligt het graan linksom en is licht eivormig, met de 'punt' naar het zuiden. Er loopt een aardige leylijn doorheen (zie tekening) met een breedte ter grootte van de halve cirkel (1,75 breed). De cirkel meet op z'n langste kant 4 meter en in de breedste 3,75 meter.

Ook de energetische waarnemingen zijn om te smullen. Niet zo zeer de bodemuitstralingen, welke vergelijkbaar waren met de vorige formaties, ook de boviswaarde e.a. waren vergelijkbaar met de vorige cirkels. Vooral de stresswaardes, die ik ook gemeten heb in deze nieuwe cirkel, waren niet te traceren, wat niet normaal is. Even later heb ik dezelfde meting gedaan in de oudere cirkel waar we dus ook dezelfde substantie vonden. Ook hier waren geen stresswaardes te meten, terwijl dit een paar dagen terug wel het geval was, weliswaar weinig maar toch... Waarschijnlijk kunnen we dit wijten aan de witte substantie, een andere verklaring kan ik hier niet voor geven. Hieruit mogen we misschien concluderen dat deze stof een harmoniserende werking heeft?????

Zodra we wat meer weten over deze poeder dan komen we er zeker op terug.