06- Bosschenhoofd (4), Noord Brabant, 29-06-2007

Namens de eigenaar van het veld:
Het is NIET toegestaan het veld te betreden!

Verslag van Peter Vanlaerhoven

Hedenavond rond 19:30 uur (29-06-07) kreeg ik weer telefoon en wederom trof ik Robbert van den Broeke aan de andere kant. Ook deze keer weer had Robbert een mooi verhaal, waar hier van getuige; Afgelopen nacht was Robbert met zijn familie en kennissen weer op het al eerder genoemde perceel in Bosschenhoofd. Op een gegeven moment wordt zijn aandacht getrokken naar bossages aan de noordkant van het perceel en hij ziet daar enkele ogenblikken een gezicht met amandelvormige ogen. Eerst denkt Robbert dat ie bespiedt wordt door een landbouwer of iets dergelijks, daar er helaas nogal wat beschuldigende vingers van akkerbouwers naar hem wijzen. Hij gaat toch een kijkje nemen en treft tegen de bossages, zo'n 2 meter in het graanveld, een nieuwe cirkel met in de grootste weer een hoopje poeder. De substantie wordt voor het grootste deel meegenomen door de familie. Enthousiast doet Robbert zijn verhaal en spreekt van een wereldwonder, wat ik zeker niet kan tegenspreken.

Als ik na het telefoongesprek een half uur later ter plekke aan kom tref ik inderdaad de formatie met inderdaad in het midden van de grootste cirkel het laatste restje witte poeder, wat door de nattigheid inmiddels geklonterd is. Het zijn 2 cirkels, verbonden met een 2 meter lange lijn van ongeveer 20 cm breed. De noordelijkste cirkel meet 3 meter en de kleinste, in zuidelijke richting, is 1 meter breed. Ook hier weer ligt het gewas linksom in beide cirkels. Het graan in de 2 meter lange baan ligt zuidwaarts gebogen. Deze formatie ligt ongeveer 30 meter ten noorde van de laatste.

Ook hier tref ik een leylijn aan die gesitueerd is volgens bijgevoegde tekening. De energetische waardes zijn wederom vergelijkbaar met de vorige formaties. Frappant detail is dat de grotere cirkel, waar de witte substantie in gevonden is, helemaal geen stresswaarden meet, terwijl er in de kleine cirkel een minimaal percentage is van tussen de 5 en 10 %. Voor mij lijkt het er steeds meer op dat de substantie een hogere energetische waarde heeft dan de formatie zelf. Desalniettemin zal onderzoek weer uit moeten wijzen uit wat voor materie de stof bestaat. Zo op het gezicht is het identiek aan de eerder gevonden hoopjes, ook gevoelsmatig geeft het dezelfde vibratie.

Uiteraard kunnen we hier ook weer spreken van een min of meer wereldvreemde gebeurtenis die wellicht zijn staartje zal krijgen. We kijken uit naar wat komen gaat...
















  • Gewas: tarwe
  • Diameter cirkel 1: 3.00 meter
  • Lengte pad: 2.00 meter
  • Diameter cirkel 3: 1.00 meter
  • Rode lijnen zijn leylijnen Peter Vanlaerhoven
  • Datum onderzoek: 29-06-2007