09- Zevenbergen, Noord Brabant, 19-07-2007

Verslag van Peter Vanlaerhoven

Het is alweer raak!!! Vanmorgen kreeg ik wederom een melding van Robbert van den Broeke omtrent een nieuw verschenen formatie, dit keer in Zevenbergen, aan de Markdijk. Robbert verteld dat ie afgelopen nacht naar het betreffende perceel werd toegetrokken en ging poolshoogte nemen met een vriendin en voila, onderstaande formatie lag er.

Hedenavond ging ik er heen en trof inderdaad een formatie met 5 cirkels en een sleutelvorming. Cirkel 3 (zie onderstaande tekening) was de grootste en meet 8,50 meter. Ten noorden daarvan ligt cirkel 1 (4 meter doorsnee) op 50 cm afstand. Cirkel 2 is 1,30 meter breed en ligt op 40 cm. Naar het zuidwesten ligt cirkel 4 (20 cm ) met een doorsnee van 2 meter en daarna, ook weer op 20 cm ligt cirkel 5 met een doorsnee van 5,60 meter. Aan deze cirkel ligt dan de 'sleutel' met een gang van 1 meter breed en 5,50 meter lang en daar aan verbonden 2 aftakkingen, ieder ook 1 meter breed en de laatste 3 meter lang en de andere 3,50 meter lang. Het gewas ligt linksom in alle cirkels, maar de energie draait duidelijk rechtsom. In totaal is de formatie ongeveer 30 meter lang.

Voor Nederlandse begrippen een ruime cirkel met enorme energiestromingen, welke duidelijk voelbaar zijn. Ook op onderstaande tekening de leylijnen, welke elkaar kruisen in de grootste cirkel. De leylijnen zijn ieder 2 meter breed en erg aanwezig.

We zijn wellicht de eerste die de cirkel betreden want er zijn geen voetsporen te bekennen, verder ook geen windschade in het veld. Bij het betreden van de formatie is er gevoelsmatig werking op emotioneel vlak én ook op fysiek niveau. Ik geloof niet dat ik ooit dergelijke energie gevoeld heb bij een graancirkel, in dit geval in haver (denk ik).

Dus natuurlijk ook de energetische waardes gemeten, welke extreem hoog waren!!! Bovis 9700, Poa 105% en een orgon (levensenergie) van maar liefst 59%. We kunnen hier terecht spreken van een helende energie, ook voor de omgeving.

Na de welverdiende milkshake uit het dorp keren we nog even terug naar het perceel en treffen even later ook Robbert aan met een gezelschap, die van alles op de foto krijgen, niet alleen graan en mensen maar ook energieën, welke bijgevoegde foto van ondergetekende als getuige. Eenergieën die zich laten zien op de camera's zijn hier een feeëriek schouwspel. Zonder uitzondering zijn hier geen mensen die de energieën niet voelen, en dat wil natuurlijk ook al wel wat zeggen.

De eigenaar is bij mij niet bekend maar Robbert heeft 'm gesproken en wanneer het graan gerespecteerd wordt mag men volgens hem er wel even in!. Ik ben in ieder geval zeer onder de indruk van deze cirkel.

Ben benieuwd wanneer de volgende weer verschijnd...