01- Schiphol, Noord Holland, 16-05-2008

Eerste Nederlandse graancirkel van het 2008 seizoen.

Op vrijdag 16 mei ontving ik een berichtje dat sprak over een graancirkel bij Schiphol. Het bevatte een link naar het volgende nieuwsartikel: www.flabber.nl.

De daarop volgende zondag ben ik met vrienden erop uit gegaan om de graancirkel te zoeken. Toen we het uiteindelijk hadden gevonden waren we blij verrast met de echtheid die het uitstraalde. De indruk van authenticiteit groeide naarmate we de formatie verder onderzochten.

De formatie bevat drie cirkels van dezelfde grootte opgesteld volgens een gelijkzijdige driehoek. Iedere cirkel heeft een doorsnede van bijna 50 meter terwijl de kortste afstand tussen de cirkels iets meer dan 10 meter lengte heeft. De cirkels zagen er op het eerste gezicht erg rommelig uit, alsof de boel met forse kracht overhoop is gehaald. We zagen overal hoopjes verbrand gewas in combinatie met aren die met wortel en al uit de grond waren gerukt. Bijzonder waren de concentrische ringen van aarde en moeilijker te ontdekken de rechthoekige figuren in het midden.

Eén van mijn vrienden, Marije, die ik beschouw als een medium, begon te vertellen over drie verschillende soorten van energie. De eerste cirkel die we betraden representeert de vrouwelijke Yin energie. Deze cirkel is verbonden (tevens door de tractorsporen) met de tweede cirkel die de mannelijke Yang energie gaf. De derde cirkel kan niet direct bereikt worden via de eerste twee. Deze cirkel kan begrepen worden als de nieuwe energie die ontstaat als gevolg van het genezingsproces dat tussen de Yin en Yang cirkels plaats vindt, te vergelijken met de geboorte van een heel nieuw wezen.

De formatie is verbonden met het hart van de aarde. De krachtige methode van verbranding en omwoelen was nodig om de kanalen binnen de aarde te openen die geblokkeerd zijn door allerlei menselijke aktiviteiten. In antwoord op mijn vraag wanneer de formatie precies ontstaan zou zijn, antwoordde Marije; "in de nacht van maandag (12) op dinsdag (13)", wat later door de dochter van de boer bevestigd werd.

Randell.


















Luchtopname: