06- Zevenbergen, Noord Brabant, 25-07-2009

Vrijdag 24 juli krijg ik de melding van Robbert van den Broeke dat ie de nacht ervoor naar een perceel in Zevenbergen werd ‘getrokken’. Hij had er zelfs een witte schim in gezien. Na wat telefoontjes gaan we met 3 DCCA-mensen richting Zevenbergen en sporen eerst de eigenaar op. Hij geeft toestemming voor een onderzoek maar wil verder niemand op het veld hebben.

Het betreft een formatie in tarwe, wat zo’n 70 cm hoog staat, van één grotere cirkel en maar liefst 28 kleinere, waarvan er 14 rond de grotere liggen en 2 krullen van beide 7 cirkeltjes aan de buitenkant. De totale formatie meet zo’n 34 meter lengte. Het gewas ligt er wederom linksom in en lijkt in verschillende kleine cirkeltjes zelfs spiraalvormig te liggen. Ook bij deze formatie zijn we alle verbaasd hoe de stengels toch zo mooi neergelegd kunnen worden. Ook dit keer geen afwijkende anomaliën (zoals gebogen of gesprongen knopen) maar weer wel stengels met breuk. Ook hebben we een dode en een half dode vlieg waargenomen aan een stengel. De laatstgenoemde hebben we helaas niet kunnen reanimeren…

Het energetische aspect levert leylijnen op die daar blijkbaar niet voor niets daar liggen, getuige de tekening van Richard van Rijswijk (waarvoor hartelijk dank). De vele vibrerende stromingen welke duidelijk voelbaar zijn, hebben een behoorlijke uitwerking op ons. Na een paar uur aanwezig geweest te zijn in deze cirkel is het voor een ieder duidelijk dat we even een pauze in lassen. Dit doen we nadat we het graan voor Sjaak’s korrelonderzoek hebben verzameld. Ook hier geeft de eigenaar toestemming om dit graan te laten onderzoeken op de kwaliteit van het eiwitgehalte. Zodra hier resultaten van binnen zijn melden wij dit uiteraard.

Na het nuttigen van de nodige frieten e.d. keren we in de avond terug waar we afgesproken hebben met Robbert van den Broeke en Nancy Talbott, Amerikaanse graancirkelonderzoekster. Het uiterst bijzondere resultaat van deze avond hebt u kunnen lezen en zien in vorig verslag. Naast de vele orbs hebben we dus de ufo’s vastgelegd met de camera en voor degene die nog twijfelen aan de echtheid van de foto’s (wat ik overigens niemand kwalijk neem) zijn uitgenodigd om deze foto’s cq camera’s aan een gedegen onderzoek te onderwerpen. Je gelooft dit inderdaad pas als je het zelf meegemaakt hebt.

Bij het schrijven van dit artikel komt de volgende melding al weer binnen.

We houden u op de hoogte…

Peter Vanlaerhoven.