05- Etten-Leur, Noord Brabant, 16-07-2006

Verslag van Peter Vanlaerhoven

Terugkomende van de hoax-graancirkel van Dreischor werd ik gebeld door Robbert van den Broeke met de mededeling dat hij afgelopen nacht in een droom de lokatie van een nieuwe graancirkel had door gekregen en dat ie ook daadwerkelijk was ontstaan in Etten-Leur. We spraken op de desbetreffende lokatie af en daar aan gekomen was al snel duidelijk dat hier een 'heftige' energie vanuit ging. Alvorens er iemand te zien was heb ik de waardes gemeten. Buiten de cirkel mat ik de waardes: Bovis 5600, Poa 52% en Orgon 22%. In de cirkel daarentegen mat ik Bovis 9870, Poa 108% en Orgon 57%, wat duidt op wederom een helend effect op de omgeving (volgens Robbert de mens, waar ik in mee kan gaan).

In de kleine cirkel waren duidelijk 6 lagen bodemuitstraling waarneembaar en in de grote 7 lagen, wat duidt op een complexere energie dan buiten de cirkel. Ook was duidelijk de energie-kolom voelbaar in hoedanigheid als overgang van binnen naar buiten de cirkel. Verder waren er 2 leylijnen te vinden welke elkaar kruiste op het middelpunt van de grote cirkel. Robbert heeft me nog een foto op zijn digitale camera laten zien waar duidelijk een straal te zien is vanuit het middelste gedeelte van de grote cirkel recht naar boven toe.

De grote cirkel meet 5 meter en de kleine 2,20 meter. In beide cirkels ligt het graan linksom. Na het een en ander gemeten te hebben komt de eigenaar aan scheuren die zo blij is met ons bezoek dat ie meteen maar even de politie belt. M.a.w. het bezoeken van deze cirkel wordt waarschijnlijk niet op prijs gesteld. Na al deze tumultueuze, voor mij aangename gebeurtenissen, demonstreert het hele gezelschap (onder enthousiaste leiding van Robbert) de kunst van energie-fotografie waarvan onderstaande foto's getuige...