03- Zevenbergen, Noord Brabant, 13-07-2006

Onderstaande graancirkel is op 13 juli door Robbert van den Broeke gemeld aan DCCA medewerker Peter Vanlaerhoven die direct op onderzoek uitging. Hieronder zijn bevindingen en foto's.

Robert Boerman


Verslag van Peter van Laerhoven.

Bij het betreden van dit perceel was al duidelijk een ander soort energie waarneembaar vergeleken bij de cirkel in Hoeven. De grote cirkel mat 8 meter en de aan weerszijde gelegen kleinere cirkels telde 1,5 meter. Ik heb daar 3 leylijnen waargenomen welke in de middelste cirkel elkaar min of meer kruiste, overigens niet in het midden en van een zuiver leycentrum was derhalve ook geen sprake. De energetische werking kwam dusdanig overeen met die van Hoeven dat ik in deze cirkel (incl. middencirkel) 6 ringen aantrof. De binnenste 2 ringen draaiden rechtsom en de buitenste 4 linksom. De energetische dynamiek had bij mij vooral werking op het hartgebied. Het aantal bodemuitstralingen van de 2 kleine cirkels was 5 en van de grote cirkel 6. De hoogte van de bodemuitstraling van de 2 kleine cirkels was niet gelijk met elkaar.

Opvallend was de kosmische instraling welke duidelijk aanwezig was. Uiteraard zijn ook de waardes gemeten. Buiten de cirkel (ter controle): Bovis 5500, Poa 52% en Orgon 18% wat vrij normaal is voor zo'n soort perceel. Binnen de cirkel kwam ik met vergelijkbare waardes als een paar dagen terug, nml: Bovis 9870, Poa 107% en Orgon 59 %. Dat de Poa wederom boven de 100% uit komt, geeft aan dat ook deze cirkel een helend effect heeft op de omgeving (mens?). Deze keer heb ik wel mijn wichelroedes weten te behouden, mede dankzij mijn aangescherpte oplettendheid...;-)

De cirkel lag er al een paar dagen en ik kom uit op een 'geboortedatum' van 8 juli. Verder viel op dat de knoppen duidelijker waren omgevormd (gebogen en verlengd) in de cirkel en dat er buiten de cirkel van dit fenomeen geen sprake was.