10- Standaardbuiten, Noord Brabant, 22-07-2007

Verslag van Peter Vanlaerhoven

Ik begin de tel een beetje kwijt te raken, maar we hebben er weer eentje bij. Wederom gemeld door Robert van den Broeke, die in de nacht van zaterdag op zondag (21/22-07) de cirkels ontdekte in Standdaarbuiten. Wederom door een voorgevoel.

Hedenmorgen (23-07) trok ik dus naar Standdaarbuiten om polshoogte te nemen en inderdaad, nabij de A17, in een veld van tarwe ontdekte ik een formatie met maar liefst 8 cirkels. Op voorhand werd mij verteld dat ik toestemming zou hebben voor onderzoek, maar dat de eigenaar verder geen bezoekers op zijn veld toestaat.

Bij het betreden van het veld is er al een hele duidelijke energie aanwezig die verteld dat er ook hier sprake is van een niet-door-mensenhanden gemaakte cirkels. De eerste, aan de zuidkant, meet 3 meter in doorsnee, 40 cm verder ligt nummer 2 van ook 3 meter, de derde, 50 cm verder, meet 2 meter doorsnee, nummer 4 ligt 40 cm naast nummer 2 en meet 2,10 meter. De grootste van de 8 cirkels ligt centraal en is niet helemaal rond en meet 9 x 9,50 meter in doorsnee, daarnaast, naar het zuidoosten ligt op 40 cm een cirkel van 2 meter en aan de noordkant tov de grote cirkel liggen 2 kleinere, de linkse 1,50 en de rechtse 2 meter breed en liggen beide zo'n 50 cm van de grote cirkel. In alle cirkels ligt het gewas linksom, zoals in de vorige, en is de energiestroming duidelijk rechtsom draaiend en voelbaar aanwezig.

Bij het meten van de leylijnen valt op dat er 2 verschillende snijpunten zijn van deze lijnen, zie tekening, en dat er sprake is van 3 leylijnen waarvan er eentje, die ongeveer noord-zuid loopt, gesneden wordt door de andere 2. Ook wordt duidelijk dat elke leylijn telkens de buitenranden raakt van 2 cirkels.

De energieën zijn hier duidelijk weer anders als in de vorige formatie's en werken nu bij mij meer in de onderbuik, wat een zeer prettig gevoel geeft. In één van de kleine cirkels ervaar ik zelfs een douche van neerdalende energieën die ook een aangenaam gevoel geven.

Bij het meten van de waardes kom ik wederom op ontzettende hoge scoren, nml een bovis van 9700, poa komt ook hier boven de 100 en wel op 105 % en het percentage levensenergie zit op 55%. Een en ander geeft weer aan dat we hier te maken hebben met (nóg) een bijzondere gebeurtenis wat de omgeving (en wellicht de hele aarde) goed zal doen.

Ook hier weer een afwijking in de bodemuitstralingen, wat duidelijk aangeeft dat hier iets anders aan de hand is dan agrarisch kunstvertoon. Verder waren er geen voetsporen te ontdekken die duiden op bezoekers (in menselijke gedaantes) en ook hier weer enige knoopverlengingen in de formatie.

Wat we dit jaar nog niet hebben gehad en wat voorgaande jaren toch mee werd genomen in onderzoek, zijn de hoogspanningleidingen die hier op zo'n 75 meter afstand liggen.

Verder wil ik er nog eens op benadrukken dat we hier de wensen van de eigenaar dienen te respecteren en dat we dus niet zijn eigendom moeten gaan betreden.

Al mijmerend over de afgelopen weken kom ik tot de conclusie dat we zo best wel leuk bezig zijn, hier in de regio.

En het is nog niet gedaan, hoor.....