09- Hoeven (2), Noord Brabant, 08-09-2009

In de nacht van zaterdag op zondag, 7 sept., is de tweede grascirkel in Hoeven ontstaan voor dit jaar. De melding komt andermaal van Robbert van den Broeke. Hij wordt deze nacht aangetrokken door dit veld en besluit er samen met Ellen, een goede vriendin, naar toe te gaan. Wanneer ze om 01:00 uur arriveren ligt er in het weiland een formatie van platliggend gras in de vorm van een ring met een doorsnee van zo’n 9 meter met daarin een ei-vormige cirkel en aan de buitenkant van de ring 4 cirkels. De middelste ei-vormige cirkel is zo’n 3,5 meter lang en 2,5 meter breed en de 4 cirkeltjes aan de buitenkant zijn 1,5 meter. Wanneer beide in het weiland staan moet Ellen bukken voor een overscherend, metaalachtig object welke een 50 meter verderop, ter hoogte van wat bossage, weer in het niets verdwijnt.

De melding van Robbert krijg ik op zondagavond, wanneer Désirée en ik richting Brabant rijden. We besluiten er meteen langs te rijden en treffen daar Robbert en Roy aan. Even later voegt zich ook Ellen bij ons. Helaas is de duisternis al ingetreden om een goede overzichtsfoto te maken. De energie die rond deze formatie hangt is voor ieder duidelijk voelbaar. De energievelden rondom de bezoekers lijken op te lichten bij het betreden van de cirkels. Persoonlijk heeft ieder zijn/haar eigen ervaring waarvan het vermelden hiervan in woorden onze ervaringen tekort zou doen…. Onbeschrijfelijk! Wanneer Robbert de camera van Roy hanteert en foto’s van zichzelf maakt blijkt op de ene foto na de andere een ufo te staan waarvan één van onderstaande foto’s getuige.

De volgende dag besluit ik Sjaak te bellen voor een nader onderzoek. Bij aankomst lijken de voetsporen van vorige avond deels weer recht gegroeid, in tegenstelling tot de formatie die niet helemaal meer plat ligt maar duidelijker herkenbaar. Ikzelf bemerk dat de vorige avond een dusdanige invloed heeft gehad op mijn energetisch systeem dat ik weinig puf meer over heb om een gedegen onderzoek te doen. Deze invloed zegt mij genoeg en concludeer ik op persoonlijke titel dat deze formatie op z’n minst een transformerend karakter heeft. Niet door mensen-handen gemaakt dus…

Peter Vanlaerhoven