Ervaringen van graancirkel bezoekers:
Vele mensen hebben de graancirkelformaties in Etten-Leur en Standdaarbuiten bezocht.
Hier een samenvatting van de ervaringen en foto's die wij hebben mogen ontvangen.
Wil je ook je ervaring of foto delen, mail deze dan naar peter@praktijkdesterre.nl
En wij zullen bekijken of we het op deze website plaatsen.





Zaterdag ben ik met twee vrienden naar die twee graancirkels geweest in Standaardbuiten en Etten-Leur. Eerst naar Standaardbuiten. Voelde heel lekker-stevige energie, maar zacht. Het centrum was stil en rustig en de buitenkanten hadden meer beweging. Mijn vrienden voelden tintelingen in hun armen. Het was voor hen de eerste keer dat zij in een graancirkel stonden. Ik had van thuis een groot stuk rozenkwarts meegenomen en heb dat in de vortex van de grote cirkel gelegd. Mijn hele lichaam ging tintelen en ik kreeg zo´n tevredenheids/eenheidsgvoel - zoiets. Wat een blijheid en tevredenheid. Later kwamen er nog vier anderen aan en die werden ook helemaal blij. Later merkten wij op - dat als je met je gezicht naar de weg stond - dat je naar rechts werd getrokken, net alsof het kruis niet in balans was.
Met z´n allen zijn wij naar Etten-Leur gegaan en deze graancirkel had veel meer beweging. Sommige liepen met de beweging mee en zij werden er helemaal baldadig van. Nou, zij hoeven geen workshop meer te volgen "maak contact met je innerlijke kind" bv. Zij liepen met hun armen wijd met de beweging mee - als een vliegtuig. Was heel leuk om te zien. Wij hebben vreselijk gelachen. Zelf heb ik een hele tijd in die achterste cirkel gezeten en er werd erg met mijn bekken gewerkt. Ik ben daar gaan liggen met mijn rozenkwarts en staaf bergkristal en voelde heel veel door mij heengaan. Ik weet alleen niet wat, maar dat had ik in Engeland ook steeds. Net of je info doorkrijgt, alleen kan je er nog niets mee. Een ander vertelde mij-zonder overleg met mij- dat zijn bekken niet meer pijn deed. Hij lag op een gegeven moment naast mij in die cirkel. Dus zo zie je maar.....
Daarna zijn wij met z´n allen koffie gaan drinken, jammer dat we die laatste 2 formaties niet mochten bezoeken. Iedereen vond het jammer, temeer daar wij zulke leuke ervaringen hadden en het feit dat je met totaal vreemde mensen zo´n heerlijke dag mag beleven.

Tot horens. Warme groet Pauline.







Hi,
Thanks for your information. We were able to find a formation following your directions. Attached is picture.
Our dog loved the place very much. Right away laid down next to a can for donations and felt very comfortable. As for ourselves we felt nothing but peace. I wouldn’t be able to say that it’s not human made though. After 5 minutes in the spot a man came (his picture is attached as well) talking about “geld”. When we showed him at the can he checked several coins in it, smiled and left. We left our 5 EUR after that in a can but I have no idea who the man was. Please keep me posted as for the coordinates of the formations not far from Belgium to give it a look in case you’d have some.

Best regards, I.



In beide cirkels ben ik met mijn 15 jarige kleindochter geweest. ( Mijn 15 jarige kleinzoon heeft zijn belangstelling verlegd naar de ufo's, die hij natuurlijk zelf wil zien). Wij waren beide heel erg benieuwd wat wij zouden voelen en dat was in eerste instantie niets. Later, tijdens een korte meditatie in de formatie bij Etten Leur werd ik mij ineens bewust van tinteling in mijn kruinchakra. In de formatie van Standaarbuiten gebeurde iets dergelijks in mijn voetzolen. In mijn hartchakra, volgens de eerste bezoekers de kracht van de tweede formatie, werd ik niets gewaar. We hebben uitgebreid in de cirkel gezeten. Niet dat we nou zo vreselijk veel voelden, maar het was wel prettig om er te zijn. Ik vermoed dat de energie die er in het begin is, na een paar dagen al snel minder is geworden. In de eerste formatie gaf het digitale fototoestel van mijn kleindochter een aantal keren een volledig overbelicht beeld weer, terwijl zij met haar rug naar de zon stond. Maar daar hecht ik pas geloof aan als zij nu, nu zij op vakantie is,daar geen last meer van heeft. Het kan tenslotte ook aan haar toestel liggen.
Zelf heb ik het idee dat het niveau van de energie na een paar dagen snel in sterkte afneemt. Daar komt bij dat, volgens mij, mijn fysieke structuur niet erg gevoelig is voor energieën. Maar afgezien van het feit dat we niet veel voelden, vind ik het fenomeen dat de buitenaardsen zo'n tast- en zichtbaar teken van hun aanwezigheid in onze akkers neerleggen, geweldig en troostrijk. Wij worden geholpen !
Waar ik jullie ook mee wil complimenteren is met jullie inzet en het resultaat, dat jullie boeren zo ver hebben gekregen, dat zij hun perceel met de cirkel open willen stellen.
Bij het verlaten van de cirkel kwamen wij gisteren een man uit de buurt (landbouwer) tegen, die vertelde dat hij de cirkel vanaf de snelweg had zien liggen. Hij stelde vast dat, dat niet normaal kon zijn (had al wel van Robbert v.d. Broeke en graancirkels gehoord) en heeft de eerstvolgende afslag genomen om er eens te gaan kijken. Erg leuk, dat soort ontmoetingen.

Groeten van Paula van der Wal en kleindochter, die er bijzonder van genoten heeft.







Uit nieuwsgierigheid zijn we naar de graancirkel gegaan. We zijn behoorlijk sceptisch en wilden het met eigen ogen eens bekijken. We hebben volop gezocht naar aanwijzingen van de zogenaamde buitenaardse, maar we hebben niets kunnen vinden, wat daar op lijkt. We hebben ook niets gevoeld, al voel ik me al 3 dagen heel fit en doe ik veel meer op een dag dan normaal. Niet dat ik dit aan de graancirkel wil wijten, maar het is wel toevallig.

L.



Erg blij was ik dat ik een graancirkel kon ervaren. Twee weken geleden zijn een vriendin en ik vanuit Gelderland naar Etten Leur gereden. Toen wij de cirkel betraden werden we misselijk en moesten we steeds boeren. Stiekem hebben we wat graan mee naar huis genomen en mijn man laten "voelen". Mijn man is erg gevoelig en voelde het graan stralen als een elektrisch kacheltje. We vonden het een bijzondere ervaring.

Lieve groet, Claudia







Eergisteren zijn we naar de 2 cirkels gegaan in a. Standdaardbuiten en b. Etten-leur.
Op de heenweg ervoer ik dat ik de hele tijd slaperig werd. Ik werd getrokken naar een energie waar ik nog geen contact mee kon maken. In graancirkel a., in de grote cirkel, ervoer ik in eerste instantie niks. Ik werd ongedurig en sprak mijzelf toe 'geef je zelf wat tijd.' Door de heenweg had ik een stevige energie verwacht en die bleef uit. Ik ben gaan zitten en langzaam kreeg ik contact met een hele sterke liefdevolle energie die vanuit de kruinchakra door het lichaam heen vloeide en zich centerde bij het hart. Wim ervoer het als een energie van Vrede op een heel diep niveau. Door wie dit gemaakt is, dat is gebeurd vanuit een grote vredesenergie.
Vervolgens naar b.: Ook hier duurde het even voordat ik wat ervoer, in de grote cirkel. Daarna was er een warme druk op mijn linker en rechter hersenhelften. Het voelde dat er gewerkt werd aan beide kanten en de verbinding tussen beiden, ook was er een doorwerking naar de pijnappelklier, de hypothalamus en de hypofyse. Ik liep door de lijnen van alle cirkels, bij bijna allen werd ik getrokken om rechtsom de cirkels te gaan. Bij de derde probeerde ik linksom te gaan maar ik werd door de energie tegengehouden. Dus ging ik weer terug naar rechtsom door de cirkels heen. Aan het einde was het klaar en was het belangrijk om het door te laten werken. Dat heb ik laten gebeuren. Wim ervoer ook hier een diepe vredesenergie.
Dit was voor het eerst dat wij in graancirkels waren. Wij beiden weten niet of het buitenaardse wezens zijn die ze gemaakt hebben, maar wel ervoeren wij beiden een diepe vredesenergie waarmee het is gemaakt, helend en liefdevol.

Een hartelijke groet, Els Sorber



Op maandag 12 juli ben ik in de cirkel in Etten-Leur geweest. Ik heb er met de wichelroedes gemeten welke energie erin was. Door het centrum liep een leylijnen die positieve energie uitstraalde. Van de hartmanlijnen was de energie omgedraaid van schadelijke naar nuttige energie, echter het was door de omdraaiing geen deken van energie geworden, dus gewoon om de twee meter. Alleen binnen de cirkels, er buiten was de energie nog schadelijk. Hetzelfde met de currylijnen. De waterader die ik in de cirkel tegen kwam straalde schadelijke energie uit. Het meest bijzondere wat ik in de cirkel tegen kwam was de energie van de benkerlijn. Die was gemodelleerd naar positief, en was alleen boven de neergelegde aren te meten. Wel als een deken. Die aren die buiten de cirkel lagen waren ook gevuld met positieve benkerlijnenenergie. In mijn werk (energetische dienstverlening) draai ik zelf de energieen van de aardstralen om . Ik weet uit ervaring bij het energetisch schoonmaken van huizen, winkels en bedrijven dat de benkerlijnenenergie gemanipuleerd wordt door buitenaardsen. Ze leggen het het liefst op die plekken neer waar mensen zijn. In bedrijven ligt het steevast op elke kantoorstoel.
Op zondag 18 juli ben ik ,samen met mijn dochter die zoals ikzelf ook paranormale gaven heeft, in de cirkel in Standdaarbuiten geweest. Daar heb ik de zelfde metingen gedaan met exact het zelfde resultaat. Bijzonder vond ik wel te ervaren dat er exact door de grootste cirkel twee leylijnen zich kruisten. Dat was het zo ongeveer.

Groet, Loes Valentijn