4 - Hoeven (1), Noord-Brabant, 06-05-2012

Grascirkels te Hoeven Toen ik de melding door kreeg dat er weer een prachtige grascirkel was gevonden krapte ik een`s in mijn haar. Ik dacht aan wat er de vorige keer gebeurd was en wat ik toen gezien had. Ik verzamelde mijn gereedschap en ging op pad met mijn aanhang. Want deze keer zouden ze me niet pakken dacht ik, want ik zou zorgen dat er getuigen bij zouden zijn als er weer iets raars zou gebeuren. Ik gaf mijn dochter de belangrijke taak om de omgeving tijdens ons bezoek met de verrekijker eens goed in de gaten te houden. Want als je eenmaal zoiets geks hebt meegemaakt dan ben je zeker op je hoeden. Dus deze keer waren mijn ogen en mijn oortjes dubbel gespitst om niks te missen.

Daar gaan we weer voor de 2 de keer dit jaar "grascirkels " en nog niet zo een klein beetje ook, het waren er namelijk 19 deze keer. Toen ik in de gras cirkelformatie in liep moest ik gelijk denken aan de graancirkel van Zevenbergen uit 2009. Maar toen ik in het gras cirkeltje stond dat bezaaid was met wit poeder , dacht ik terug aan de grascirkels in de buurt van de palingstraat in Hoeven in 2009 alwaar we ook een heleboel van dat witte poeder gevonden hadden. Deze keer niet zo talrijk maar genoeg om wat te verzamelen. Wit poeder , wit poeder ik zag overal wit poeder. Hey in 2007 hadden we toch ook een graancirkel formatie met wit poeder ? Deze graancirkel formatie was toch gemaakt op de langste dag van dat jaar 21 juni en precies 2012 dagen voor 21 december 2012 ? Toeval of niet ........ Daar was alles mee begonnen bedacht ik me ineens. We zijn toen gestart met het kiemen en vermeerderen van granen die uit de een of andere graancirkel kwamen. En wat heeft dat te maken met deze gras cirkels zult u zich afvragen!

Wel misschien op het eerste gezicht voor u als lezer niks maar voor ons als DCCA wel degelijk. We zijn door dat wit poeder op een spoor gebracht namelijk. En vanaf 2007 zijn we gestart met een onderzoek dat nu al vele jaren loopt. We zijn achter de schermen actief bezig en we boeken vooruitgang . Alleen de teelt van een graan korrel duurt heel lang, dus heb je vele jaren nodig om tot resultaat te komen. En diegenen die ons in de gaten houden en regelmatig naar de vorderingen komen kijken die weten wat wij gevonden hebben. Maar hoe meer we te weten komen hoe meer vragen er bij komen , dat is de keerzijde van de medaille.

Kijk als landbouwer moet je niet direct staan juichen als er een graan cirkel gevonden wordt in je land. Als buitenstaander sta je niet stil bij wat dit allemaal teweeg kan brengen. Het is natuurlijk heel mooi en fascinerend maar als boer krab je toch eens in je haar, want wat moet je er mee? Is deze cirkel echt of door mensen gemaakt en daar zit nu het dilemma. Want wat de meeste onder u niet weten is dat je als landbouwer zich moet houden aan de voedsel veiligheids normen. Dus als je een gewas hebt met cirkel`s er in dan kan je al een probleem hebben. En dit kan ver gaan, en ik denk dat de meeste onder onze lezers dit niet beseffen dat hier de portemonnee van de landbouwer geschaad kan worden. Maar waarom in gras land? Wel van graankorrels wordt brood gebakken, ons dagelijks primaire voedsel. Koolzaad zult u zeggen , wat heeft die er mee te maken zult u zich nu afvragen want in koolzaad worden in Engeland prachtige formaties gevonden. Wel van koolzaad kan olie worden gemaakt, want bio brandstoffen hebben de toekomst .En sneeuw cirkels dan Sneeuw is zoet water en dat wordt steeds schaarser op onze planeet en dat zuiver drinkwater wordt steeds kostbaarder. Want iedere dag vervuilen we steeds meer de aarde en de lucht . En grasland hoor ik de meeste al denken wat doet die dan in het verhaal. Wel gras wordt door de koeien geconsumeerd en er wordt dan melk van gemaakt. En van melk worden talrijke producten ( o.a melk poeder ! ) gemaakt die we dagelijks willen nuttigen. Heel onze economie en welvaart hangt als een cirkel of als cirkels net als een schakel armband aan elkaar. Trek je een cirkeltje of bij een ketting er een schakel tussen uit dan heb je een crisis, of te wel een krimpende welvaart. En in deze situatie zitten we nu met zijn alle in. Overal moet er bezuinigd worden en overal worden er schakels (cirkels) uitgehold zodat onze verworven welvaart ketting zwakker worden.

Maar terug te komen op deze prachtige grascirkel`s formatie wel het was weer een boeiende avond. Ik heb de formatie onderzocht en ik heb geen gekke dingen gevonden. Nou ja , alleen dat witte poeder dat wel ,maar verder niks bijzonders om te vermelden. Oh ja we werden weer in de gaten gehouden toeval of niet ? En we hadden nog een aparte beleving bij de cirkel waar al die kleine cirkeltjes rond lagen. Ik maakte een foto ervan ( foto 632 ) en zag dat boven deze cirkel allemaal kleine cirkeltjes staan. Ik liet het aan de andere zien en iedereen zag het heel goed op de digitale camera. Toen ik thuis de foto op de pc zette zagen we boven een witte vlakte verschijnen met niets er op, terwijl je op de digitale camera het beeld van deze cirkeltjes wel kan waarnemen. Net of dat beeld nu door dat witte gedeelte op de foto ontnomen wordt . Of was mijn pc ineens van slag en mocht ik niet zien wat daar in de lucht aanwezig was.! Want we hebben het met onze eigen ogen allemaal gezien de foto zit nog op mijn card en daar zien we cirkels in de lucht wel op. Raar maar waar.

Verder heb ik nog gekeken of er EMF velden waren, maar er was niks te vinden. Ik heb ook met mijn wichelroede gelopen om te zien of er geen aardstralen of lylijnen waren, maar ik heb alleen een drainage pijp kunnen lokaliseren . Verder was het ook een leuke avond voor diegenen die de verrichtingen op de voet gevolg hebben. En energieŽn kon je volop voelen want het was een goed oogst baar gewas.

Sjaak Damen