11- Seppe (1), Noord-Brabant, 04-07-2012

Na een kleine periode van stilte heeft Robbert van der Broeken weer melding gemaakt van een grascirkel. Niet één cirkel maar 38 in totaal, prachtig verdeeld in een grasveld waar al meerdere formaties zijn verschenen dit jaar. Ik stond ernaar te kijken en verwonderde me over de schoonheid ervan. Op het eerste gezicht leek het een warboel van cirkels maar door goed te kijken, en met een beetje fantasie, kon je er toch wat van maken volgens mijn vriend Renee. Zonder dat mijn vriend het verslag van Robbert had gelezen beschreef hij ongeveer hetzelfde. Volgens mijn vriend, die niet erg thuis is in computers en internet, leek de formatie op een dier met een oor, ogen en een mond met daaronder de nek en daaraan vast de ruggengraat. Ik kon er ook iets van opmaken met de tekening in de hand en die een paar keer om te draaien.

Tijdens ons bezoek merkten we op dat één cirkel energetisch heel sterk was, er was duidelijk verschil merkbaar. Het was een krachtige opgaande energiestroom en bij meditatie voel je dat die energie zich verdeelt in je lichaam en probleemplekken opzoekt en daardoor helend kan werken. Mocht u er een geometrie inzien dan horen we dat graag. Verder is deze cirkel voor ons ook weer een prachtig onderzoek/studie object. Als de uitslagen bij ons binnen zijn meer daarover, wij wachten in spanning af wat de data ons gaat opleveren. Wel willen we alvast degenen bedanken die ons ter wille zijn en ons willen helpen bij dit onderzoek.

Het bezoeken van deze formatie was een fantastische ervaring en is zeker de moeite waard om te bezoeken. Wij danken, wederom, de familie van Gastel voor hun medewerking, gastvrijheid en openstellen van hun perceel waardoor iedereen de kans krijgt deze formatie te bezoeken. Het is de 4e formatie op een perceel van deze boer en een kleine bijdrage ter compensatie van de gelden schade wordt zeer op prijs gesteld. Er staat een geldboxje in het veld.

Sjaak Damen