UFO gefotografeerd boven NL graancirkel

De nieuwste graancirkel, ontstaan in de nacht van donderdag/vrijdag 23/24 juli, werd bezocht op zaterdag de 25ste juli en gaf bijzondere resultaten. Na het officiële onderzoek zijn we s’avonds met een groepje mensen teruggekeerd naar het desbetreffende veld in het zuidwesten van Nederland. Vanuit de DCCA waren hier aanwezig: Sjaak Damen, Richard van Rijswijk en ondergetekende, Peter Vanlaerhoven. Daarnaast waren ook Robbert van den Broeke, samen met Nancy Talbott (BLT Research Team Inc.), en Pascal (vriend van Richard) aanwezig.

De energetische trillingen waren dusdanig voelbaar dat dit al een heel apart gevoel gaf maar later bleek dat het nog véél aparter kan. Op deze bewuste avond waren er op 2 verschillende camera’s een UFO te zien, welke bijgevoegd. De foto’s zijn gemaakt door Robbert, waar wij zelf bij stonden en waar dus ook niet mee gesjoemeld kan zijn. Ikzelf heb de UFO ook met het blote oog waargenomen achter de rug van Robbert, waarop hij aangaf de aanwezigheid ervan te voelen. Robbert had al eerder het gevoel om met onze camera’s foto’s te nemen en achteraf bleek waarom. Blijkbaar is het tijd dat we weer een stapje verder gaan en dat onverklaarbare zaken steeds concreter worden.

Eerder waren er ook al verschenen op de camera van Roy Boschman, eveneens gemaakt door Robbert. Dit keer in het veld waar al eerder deze maand 3 graancirkels waren ontstaan. Ook deze 3 foto’s zijn hier bijgevoegd. Dus we hebben nu vanuit de graancirkels 5 UFO-foto’s, genomen vanaf 3 verschillende camera’s, waarvan wij van de DCCA getuigen waren. Of dit dan ook meteen de oorzaak is van het ontstaan van de formaties laten we aan uw verbeelding over. Desalniettemin geeft het in ieder geval weer stof tot nadenken.

Peter Vanlaerhoven